logo-landal-greenparks

Nature Lodge Resort

35 Tiny Houses en Lodges

Het unieke Nature Lodge Resort Drenthe bestaat uit 35 sfeervol ingerichte, luxe Tiny Houses en Lodges. De Tiny Houses en Lodges zijn gelegen in het Drentse natuurlandschap, in een prachtig gebied waar je kunt wandelen, fietsen en helemaal tot rust kunt komen.

Rust en ontspanning in de natuur

In Nature Lodge Resort Drenthe staat de beleving van de natuur centraal. Alle Lodges en Tiny Houses zijn vrijstaand en gesitueerd op royale percelen eigen grond, waardoor je optimaal kan genieten van het uitzicht over het water en het Drentse natuurlandschap. De Tiny Houses en Lodges liggen deels direct aan het water of ingebed in het Drentse natuurlandschap. De Tiny Houses en Lodges bieden niet alleen rust en ontspanning midden in de natuur maar zijn ook een perfect vertrekpunt voor ontdekkingstochten door het mooie Drenthe.

blank

Natuurliefhebbers opgelet

Vanuit het Midden van Drenthe ben je vlakbij maar liefst drie Nationale Natuurparken en een mooi watergebied. Ieder park heeft een verschillend karakter. Met meer dan 1.700 kilometer fietspad en nóg meer wandelpaden kun je in Drenthe bovendien alle kanten op.

De omgeving van Westerbork is een betoverend mooi landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en vele historische dorpjes. Via de vele wandel- en fietspaden kom je langs historische boerderijen en hunebedden. Het nabijgelegen Nationaal Park Dwingelderveld is absoluut een bezoekje waard.

Beschikbare Tiny Houses & Lodges

back to top