logo-landal-greenparks

Landal Mooi Zutendaal

Aan faciliteiten zal het u niet ontbreken.

Grenzend aan Nationaal Park Hoge Kempen tussen Genk en Maastricht in het groene hart van Belgisch Limburg worden op Landal Mooi Zutendaal nieuwe vrijstaande woningen op royale kavels eigen grond gebouwd. Voor de verhuur heeft u keuze uit een variabele of gegarandeerde huuropbrengst. Deze op eigen grond vrijstaande luxe zespersoons recreatievilla’s worden uitgevoerd met een sauna.

De groenste provincie van België

Met het hele gezin een wandeling maken, of sportief mountainbiken in de natuurrijke groene omgeving? De omgeving van Mooi Zutendaal heeft alles te bieden voor genieters van een overweldigende natuur zo ver het oog reikt. Met het Bezoekerscentrum Lieteberg heeft Zutendaal zijn “eigen toegangspoort’ tot het Nationaal Park: de poort van de Microkosmos. Een bezoek aan het ondergrondse insectenmuseum “Entomopolis” mag niet ontbreken of geef je voeten een ultiem gevoel van vrijheid op het Blotevoetenpad tijdens een wandeling van 3 km op een zorgvuldig samengesteld parcours.

blank
blank

De perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving

Mooi Zutendaal is onderdeel van het Landal Mooi Zutendaal. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten voor sport en spel zowel binnen als buiten, zoals sportvelden, overdekt zwembad, indoorspeelplaats, Kidsclub, speeltuin, springkusssen, jeu de boules, boogschietbaan en een puzzelroute.

Geen zin om te koken? Dan heeft u keuze uit het gezellige Grand Café Narvik of de afhaal- en snackshop. Elke ochtend kunt u genieten van versgebakken broodjes uit de Parkshop.

Beschikbare woningen

Het ziet er naar uit dat we geen woning van dit type kunnen vinden.

back to top