logo-landal-greenparks

Landal Drentse Lagune

Uw eigen recreatiewoning met strand en fraai uitzicht over het water! Kan dat?

DAT KAN ZEKER. In Drentse Lagune staat de beleving van het strandmeer centraal bij het ontwerp van de 16 woningvarianten. Alle woningen zijn vrijstaand en worden gebouwd op royale percelen eigen grond en hebben een tuin eventueel met privéstrand of steiger, waardoor je optimaal kan genieten van het uitzicht over het water. Een combinatie van privacy en openheid.

Er hangt een authentieke sfeer in Drenthe

Vanuit het Midden van Drenthe ben je vlakbij maar liefst drie Nationale Natuurparken en een mooi watergebied. Je bent er zo! Drenthe heeft meer dan 1.700 kilometer fietspad, mountainbike trails en nóg meer wandelpaden. Eeuwenoude eiken, heidevelden en schilderachtige doorkijkjes. Gezellige brink- en esdorpen met leuke winkeltjes, terrassen en knusse eetgelegenheden. Maar de regio biedt ook stadse taferelen in bijvoorbeeld Emmen, Hoogeveen of Assen.

blank

Waterpret verzekerd...

Bij lekker weer zwemmen vanaf het eigen zandstrand, vissen vanuit de tuin van uw woning, kanoën of waterfietsen, het grote eigen meer biedt u volop mogelijkheden. Daarnaast zijn er verspreid over het park speeltoestellen, vissteigers, duinpannen en een vogelkijkhut. Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in het overdekte zwembad is het altijd aangenaam.

De Beachclub zal het kloppend hart vormen van Drentse Lagune. Een trendy spot, waar een eigentijds restaurant met zonneterras zijn plek gaat krijgen en plaats is ingeruimd voor een overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen, receptie en parkshop.

Comfortabele strandkorven, waterschommels, een foodtruck, strandhuisjes, een heuse bedoeïnentent en de verhuur van supboards, (water)fietsen en bootjes op het sfeervolle strand zullen uiteraard niet ontbreken.

Beschikbare woningen

back to top