logo-landal-greenparks

Landal Brabantse Wal

107 villa’s en Tiny Houses. Sfeervol met allure.

Diversiteit is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Brabantse Wal. De variatie in de 14 verschillende woningtypen en architectuur geeft het vakantiepark de sfeervolle uitstraling en allure die past bij de omgeving. Alle huizen zijn gesitueerd op ruime kavels eigen grond. De woon- en eetruimtes zijn zoveel mogelijk zuid-geörienteerd op de tuinen en de omliggende landerijen.

Harmonie met het Brabantse land

Om de uitstraling van het resort ultiem tot zijn recht te laten komen, wordt de groenvoorziening tot in de puntjes afgestemd op de woningen en het Brabantse Land, waarbij wordt gestreefd naar een natuurlijke overgang met de omliggende landerijen. Het gemeenschappelijk groen op de percelen biedt u privacy naar de buren en meer openheid voor een uitzicht over de naastgelegen landerijen.

blank

Recreatie, waterpret en horeca

De zomers worden langer en warmer en de behoefte tot verkoeling neemt toe. In het centrum van Brabantse Wal is waterpret verzekerd. Het spraypark bestaat uit meerdere waterspuitende speeltoestellen, zoals fonteinen of een watergordijn.

Het centrumgebouw zal de ontmoetingsplaats zijn van Brabantse Wal. Een plaats met een eigentijdse horecagelegenheid met zonneterras in de directe nabijheid van het Spraypark en zijn watergames, maar ook een Jeu de Boulesbaan en een XXL Schaakbord. De parkshop voor de vergeten boodschappen vindt u bij de receptie, evenals de verhuur van fietsen. Daarnaast zijn er verspreid over het park verschillende “droge en natte Beleefnatuur” gebieden met verschillende speeltoestellen en speelveldjes.

Beschikbare woningen

back to top