logo-landal-greenparks

Landal Berger Duinen

72 luxe recreatiewoningen.

Diversiteit is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Landal Berger Duinen. De variatie in woningtype en architectuur geeft de sfeervolle uitstraling en allure die past bij deze, van oudsher toeristische, omgeving. De recreatiewoningen zijn vrijstaand, traditioneel gebouwd, op het zuiden georiënteerd en gesitueerd op royale percelen eigen grond.

Schoorlse Duingebied, met de mooiste duinen en bos van Nederland

Landal Berger Duinen is gelegen tussen de badplaats Schoorl en het kunstenaarsdorp Bergen, direct aan het duingebied en staat vooral bekend om de hoogste duinen. Het Schoorlse duingebied is een van de meest geliefde gebieden aan de Noordzeekust. Het meer dan 60 km lange fiets- en wandelpad brengt je naar de hoogste duinen, de oudste bossen of de stuivende duinen. Het Klimduin is een 54 meter hoge zandberg welke rechtstreeks aansluiting biedt aan een uitgebreid duin- en bosgebied. 

In Schoorl kun je genieten van zee, strand, duinen, bos én polderlandschap maar ook van de gemoedelijke dorpskern met winkels, terrassen en restaurants.

blank

Bergen aan Zee, een unieke badplaats

Tot op de dag van vandaag is de kleinschaligheid van Bergen aan Zee goed behouden en dat maakt Bergen aan Zee een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Aan het strand zijn diverse strandpaviljoens waar het goed verblijven is; ook bij herfststormen of een winterse dag. Het strand en de zee bieden plezier voor iedereen: baden, hardlopen, fietsen en ook bij kitesurfers en catamaranzeilers is Bergen aan Zee een geliefde plaats.

Beschikbare woningen

back to top