Duyndomein Noordwijk

Duyndomein Noordwijk

Grenzend aan het duingebied Duindamseslag en in de omgeving van de kleurrijke bollenvelden

24 vrijstaande,
luxe recreatiewoningen

24 vrijstaande, ruime en eigentijdse recreatiewoningen worden gerealiseerd op royale percelen eigen grond, grenzend aan het duingebied Duindamseslag en in de omgeving van de kleurrijke bollenvelden.

De in vijf verschillende types uit te voeren zes- en achtpersoonswoningen worden traditioneel gebouwd, elk met zijn eigen afwerking en met aandacht voor een samenhangend stedenbouwkundig geheel. De woningen worden gebouwd met de zekerheid van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

Welk perceel, welke woning en hoe deze te situeren? Duyndomein Noordwijk biedt veel vrijheid in keuze mogelijkheden.

De Omgeving

Noordwijk, een plek om verliefd op te worden én te blijven… Duyndomein Noordwijk is omringd door robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloemenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes en heerlijke vakanties. Noordwijk bruist in alle seizoenen.

Geniet van het bijzondere landschap tijdens de vele wandelen fietsmogelijkheden. Verrassende dorpjes, uitgestrekte bloemenvelden, recreatiegebieden en waterplassen zijn binnen handbereik in de Bollenstreek. Maar de belangrijkste trekpleister blijft de zee; het Noordwijkse strand weet ieder seizoen melancholie en romantiek op te roepen, haar publiek in vervoering te brengen en kunstenaars te inspireren. Onthaasten en flaneren op de boulevard tot de zon in zee zakt…