Duyndomein Noordwijk
24 vrijstaande, ruime en eigentijdse recreatiewoningen.

De recreatiewoningen zijn voor eigen gebruik en/of verhuur op royale kavels eigen grond. Duyndomein Noordwijk grenst aan het duingebied Duindamseslag en in de omgeving van de kleurrijke bollenvelden. De zes- en achtpersoonswoningen zijn traditioneel gebouwd, elk met zijn eigen afwerking en met oog voor onderlinge samenhang. De woningen zijn gebouwd met de zekerheid van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

Mooi, riant en luxe

Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Noordwijk vormt het hart van de befaamde Bollenstreek en heeft een levendige boulevard, aansluitend strand en een sfeervolle oude dorpskern met een gezellig winkelcentrum. Op de Boulevards vind je uitstekende hotels, restaurants en trendy beachclubs.

Noordwijk aan Zee beschikt over een rijk uitgaansleven en u heeft ook zo weer de rust gevonden in de schitterende natuur of uiteraard in uw heerlijke woning op Duyndomein Noordwijk…

Dat oerhollandse gevoel

De omgeving van Noordwijk wordt gekenmerkt door weidse duinen en veelzijdige bossen op een steenworp afstand van een ruim 13 km lang zandstrand. De vele kleurrijke bloembollenvelden geven je dat oerhollandse gevoel. Heerlijk genieten van één van Neerlands mooiste natuurlijke omgevingen. Wandelen, fietsen, surfen, zeilen of gewoon even heerlijk cultuur snuiven. Noordwijk is een omgeving om snel verliefd op te worden.

Of kies voor een dagje uit naar steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam, Haarlem of Rotterdam. Maar ook verrassende dorpjes, uitgestrekte bloemenvelden, recreatiegebieden en waterplassen zijn binnen handbereik in de Bollenstreek.

back to top